Whisky en Food Pairing

Het combineren van whisky en food is een mooie toevoeging aan het genieten van whisky. Het is niet eenvoudig maar zeker de moeite waard.

In Nederland hebben we gerenomeerd whiskykok Wullie MacMorland gevraagd om voor jullie een aantal gerechten te zoeken bij onze whisky’s.

Onze Brand Ambassadeur van Glenfiddich Tony van Rooijen wilde niet achterblijven en heeft een aantal tips voor u bij zijn favoriete Glenfiddich whisky’s.

Crème brûlêe
Whisky & Food: Creme brulee

Bijpassende whisky:
Glenfiddich 21 years old Gran Reserva

De geur van caramel, gebrande suikers komen je tegemoet als deze whisky in je glas zit. Sit back and relax en geniet van deze ultieme foodpairing.

 

Ingrediënten voor 2 personen

  • geen

 

Bereiding

Vul een sample flesje met 21 jarige Glenfiddich, neem je partner mee naar een goed restaurant en laat je verrassen, bestel na de maaltijd 2 crème brûlée met Glenfiddich 21 years old Gran Reserva, indien deze niet aanwezig is, vraag dan om 2 lege glazen en vul deze met het meegebrachte levenswater.