Whiskyreizen

Als je eenmaal met het whiskyvirus bent besmet dan komt ook snel al het verlangen om een echte distilleerderij te bezoeken. Wat is er nu mooier dan echt te zien hoe en waar dat vloeibare “goud” gemaakt wordt.

Samen met onze World Of Whisky Travel Expert Teun van Wel van The Travel Club hebben we een aantal mooie speciale reizen voor je samengesteld. Hieronder de 3 daagse reis naar het land waar whisky is uitgevonden: Ierland.

3 DAAGSE IERSE ONTDEKKINGREIS: DUBLIN & TULLAMORE
World Of Whiskyreis Ierland

Vanaf € 375- per persoon, inclusief bezoek Tullamore Heritage Centre

De Ieren zelf claimen dat whisky in Ierland is uitgevonden. Ooit was de Ierse whisky de meest populaire ter wereld. En de laatste jaren is het weer hard aan de weg aan het timmeren. Er zijn al vele nieuwe distilleerderijen bij gekomen. Op deze korte trip combineert u een bezoek aan het Tullamore Heritage Centre met het zeer gezellige Dublin. Een perfecte combinatie! Leren en proeven van de Tullamore whisky en genieten van de gezelligheid in de Ierse pubs in Dublin. Mocht u en langer verblijf in Ierland wensen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Deze reis is met huurauto. De distilleerderij ligt niet ver weg van uw overnachtingsadres. U ontvangt bij uw reisbescheiden een routebeschrijving. Uw verblijft in sfeervolle accommodaties, in een 2-persoonskamer. Een 1-persoonskamer is mogelijk tegen toeslag, Een ontbijt elke ochtend is inbegrepen.

Programma in het kort

Dag 1

Bij aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto o. U rijd vervolgens naar Tullamore. Rond het middaguur zult u hier aankomen. Uiteraard gaat u hier een bezoek brengen aan het Tullamore Heritage Centre. Hier is voor u de Whisky Wise Masterclass geboekt. In zo’n 1,5 uur gaat u alles leren over de Tullamore whisky. En proeven uiteraard. U overnacht in Tullamore

Dag 2

Vandaag rijd u terug naar Dublin. Dit kunt u bijvoorbeeld via de schitterende Wicklow Muntains doen. Op iets minder dan 2 uur rijden vind u Glendalough, midden in de Wicklow Mountains. U kunt hier het oude klooster bezoeken en mooie wandelingen maken. Het centrum van Dublin ligt op een goede 5 kwartier rijden vanaf hier. Er zijn talloze plekken om lekker te eten. En ’s avonds te genieten van de gezelligheid in bijvoorbeeld The Temple Bar, de wijk met allemaal gezellige Ierse pubs. Uw hotel ligt op loopafstand van het centrum

Dag 3

U kunt ’s ochtends nog even bijkomen. En nog even genieten van het moois wat Dublin te bieden heeft. Uiterlijk 15.00 wordt u weer op de luchthaven verwacht, die op slechts een kwartier rijden van uw hotel ligt. De auto inleveren en terug naar huis waar het nagenieten kan beginnen. Deze reis is naar wens uit te breiden met een langer verblijf in Dublin en is ook goed te combineren met een rondreis door Ierland.